L&D Monitor 2021

Terugblik


Heb jij de twee vorige delen van de Studytube L&D Monitor 2021 al gelezen?

De impact van de coronacrisis op L&D

In het eerste deel van de Studytube L&D Monitor 2021 keken we naar de precieze impact van de coronacrisis op leren en ontwikkelen bij Nederlandse bedrijven.

De resultaten logen niet: het coronavirus heeft duidelijke sporen achtergelaten in de manier waarop we leren, en in de hoeveelheid middelen die we daarvoor ter beschikking hebben. Online leren lijkt meer dan ooit een blijver.

Wil je graag meer weten? Goed nieuws! Al die boeiende onderzoeksresultaten vind je slechts één muisklik verder.

Beleid versus behoefte

In het tweede deel van de Studytube L&D Monitor 2021 ontdekten we dat bijna één derde van de Nederlandse bedrijven geen leerstrategie heeft geformuleerd.

Die keuze blijft niet zonder gevolgen. Organisaties mét een leerbeleid scoren op allerlei punten beduidend beter dan hun collega's zonder beleid. Ondernemingen zonder strategie zien hun toekomst als bedrijf dan ook somber in.

Meer weten? Je kan alle resultaten en bijbehorende duiding lezen via de onderstaande knop.

Dit wil je wellicht ook weten...

In dit derde deel van de L&D Monitor lees je meer over de rolverdeling in de uitvoer van het leerbeleid in Nederlandse organisaties. In eerdere edities onderzochten we de invloed van de coronacrisis op het leerproces en de verhouding tussen leerbeleid en -behoefte. Benieuwd naar de uitkomsten? Schrijf je dan nu in voor onze speciale L&D Monitor-nieuwsbrief en mis geen enkel cijfer!

De oplossing voor het ontwikkelen, verspreiden en afstemmen van kennis binnen organisaties.

Facebook Twitter LinkedIn